Mijn roadtrip trouwlocaties Costa Blanca

Stel je voor: een zonovergoten roadtrip door het prachtige Costa Blanca, Spanje, op zoek naar de perfecte trouwlocatie die al jullie dromen overtreft.

Stel je voor: een zonovergoten roadtrip door het prachtige Costa Blanca, Spanje, op zoek naar de perfecte trouwlocatie die al jullie dromen overtreft. Als weddingplanner heb ik het voorrecht gehad om vier adembenemende locaties te verkennen, elk met zijn eigen unieke charme en mogelijkheden. Dus lees snel verder en laat mij jullie meenemen op deze betoverende reis!

 

1. Zonnige zaligheid in Bernissa: de eerste stop bracht ons naar een idyllische plek in Bernissa (vlakbij Altea), waar de zon altijd schijnt en de lucht gevuld is met romantiek. Deze locatie heeft alles wat een bruidspaar zou kunnen wensen: een schilderachtig uitzicht op de oceaan en een serene sfeer die perfect is voor intieme ceremonies en een betoverend feest. 

2. Adembenemend VIVOOD: Op onze volgende stop werden we weggeblazen door de adembenemende schoonheid van VIVOOD, een trouwlocatie die letterlijk en figuurlijk hoog boven de rest uitsteekt. Met panoramische uitzichten die de ziel strelen en eenambiance die betoverend is, is dit de ideale plek om jullie liefde te vieren tijdens een ceremonie die jullie gasten sprakeloos zal maken.

3. Prachtige wijngaard: Vervolgens bracht onze roadtrip ons naar een fantastische wijnboerderij, waar liefde en passie net zo overvloedig zijn als de rijen druivenranken. Hier kunnen jullie niet alleen jullie geloften uitwisselen temidden van de prachtige wijngaarden, maar ook genieten van een heerlijke wijntour met jullie vrienden en familie. 

4. Spaanse sferen in Elche: Last but not least, werden we verwelkomd door de authentieke Spaanse charme van Maria Ana in Elche (vlakbij Alicante). Deze trouwlocatie ademt geschiedenis en traditie, met zijn sierlijke architectuur en een prachtige tuin die een tijdloos decor vormen voor jullie liefdesverhaal.Een betoverende plek waar jullie trouwdag zich zal ontvouwen als een waar sprookje.

 

Jullie trouwdag is een moment om te koesteren voor de restvan jullie leven, en het vinden van de perfecte locatie is key tot het creëren van prachtige herinneringen. Met Costa Blanca als jullie achtergrond, zijn demogelijkheden eindeloos en magie gegarandeerd. Vol enthousiasme maak ik graag ook met jullie een onvergetelijke roadtrip om jullie perfecte Spaanse trouwlocatie te vinden! iVamos!

Reviews